Navigering Sidans innehåll

Change

Nya kandidatutbildningar på Institutionen för Design

Hösten 2015 startar vi två nya internationella kandidatprogram i design, Design + Change och Visual Communication + Change. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Produktdesign

Masterprogram i design

På masterprogrammet i design arbetar vi projektbaserat nära designers, välkända företag och samhället. Du utvecklar din talang och din yrkesprofil och får fördjupad kunskap om designyrkets konstnärliga och strategiska aspekter.

Affisch

Innovation genom ekonomi, teknik och design – inriktning design

Programmet bygger på gemensamma projektarbeten ofta i samarbete med näringsliv eller organisationer tillsammans med ämnesfördjupning i design och en breddning mot andra discipliner (företagsekonomi och teknik). Erfarenheter utifrån projektarbeten diskuteras och ställs i relation till studentens yrkeskunnande.

Inrednings-och butikskommunikation

Inrednings- och Butikskommunikation

Programmet erbjuder kraftfulla möten mellan ekonomi och estetik, mellan kreativ energi och strategi, mellan praktik och teori.

Prenumerera Nyhetsflöde

 • 2015-05-04
 • 2015-03-26
  • Workshop med Otto von Busch

   Den 19 mars hade lärarlaget på Institutionen för design ett ämneskollegie med Otto von Busch som inbjuden gäst. Otto ledde workshopen som hade temat UTOPIA vs PURGATORY.

 • 2015-03-11
  • Ta fighten! En utställning på Kalmar konstmuseum

   Studenter på Reklam, grafisk design och visuell kommunikation vid Linnéuniversitetet ställde den 4 mars ut en blandad kompott av verk på temat ”Ta Fighten”, där alla har valt sin egen fight för vad de tycker är viktigt. Det var en vernissage av de nämnda verken, försäljning av reproduktioner av alla verk, samt mingel och talare som pratade om hur man kan stå upp för sina värderingar och om hur de har tagit fighten i sina liv.

 • 2015-02-20
 • 2015-01-30
  • Utställningen Type of Things

   Amadeus Malmen, student på programmet Reklam, grafisk design och visuell kommunikation utforskade handmålad typografi under kursen med eget grafiskt projekt.