Elever vid en dator

Make Music Matter - nationellt musiklärarkonvent 2017

Make music matter 2017 var den 13-14 september. På den här sidan hittar du mer om 2017 års arrangemang.

Avslutad konferens. Tack alla som deltagit!

Under två inspirerande kompetensutvecklingsdagar får du ta del av forskares, musikentreprenörers och kollegors erfarenheter, både i föreläsningsform och i workshops.

Din skola kan också delta i det nationella skolprojektet Make music matter som är ett samarbete med Sveriges kommuner och landsting (SKL), musiktjänsten Soundtrap och Academy of Music & Business. Läs mer om projektet längre ner på sidan.

Anmälan till konventet är stängt.

Föreläsare i musiklärarkonventet den 13-14 september

Klicka på länken nedan för att läsa om alla föreläsare som medverkar under konventet.

Program 13-14 september

Nedan kan du ta del av konferensens program. Antingen laddar du ner programmet genom att klicka på pdf-filen nedan eller klickar du på länken under pdf-filen för att läsa programmet här på sidan.

Program_MakeMusicMatter.pdf

Boende

Vi har förbokade rum på flera hotell. Vänligen ring eller e-posta bokning med bokningskod "MMM2017" så får du vårt specialpris för konferensen. OBS: De förbokade rummen kan inte bokas via hotellets hemsida.

Projektet Make Music Matter

Make music matter vill ge eleverna nya förutsättningar att arbeta med musik som uttrycksform och kommunikationsmedel. Med hjälp av digitala verktyg blir det möjligt att utveckla gynnsamma lärmiljöer som eleverna upplever som autentiska och inspirerande. Digitala verktyg kräver inte så mycket färdighetsträning som traditionella musikinstrument och kan därför förkorta vägen till ett musikaliskt och givande deltagande.

Läs mer om projektet Make Music Matter: Makemusicmatter.se

Intresseanmälan till projektet Make Music Matter har stängt. Sista dag att anmäla sitt intresse till projektet var den 1 september 2017.