GEW logo
- Heldag

Global Entrepreneurship Week 2020 – think globally, act locally!

Välkommen att delta på årets aktiviteter under Global Entrepreneurship Week vid Linnéuniversitetet! GEW är ett återkommande och världsomspännande evenemang inom vilket i år fler än 170 länder deltar. GEW är ett medel för att manifestera värdet av entreprenörskap och att ge studenter, forskare och näringsliv en chans att bli inspirerade, ta del av forksning och att kunna få möta förebilder från näringsliv och samhälle.

Veckan inleds måndagen den 16 november och aktiviteterna är öppna för såväl studenter, forskare och anställda vid universitetet som den intresserade allmänheten. Temat för 2020 är think globally, act locally och de olika aktiviteterna under veckan kommer särskilt belysa lokala entreprenöriella handlingar, forskning och tankesätt som samtidigt uppmuntrar till global påverkan och förändring utanför den lokala sfären. Temat under 2019 var hållbart entreprenörskap.

Under årets aktiviteter under GEW kommer du bland annat att kunna ta del av modern forskning kring cirkulär ekonomi och entreprenörskap, lyssna till inspirerande entreprenörer och möta aktörer i Kalmar och Växjö som stöttar entreprenörskap. Veckans program samt anmälningsformulär hittar du nedan.

Aktiviteterna kommer att hållas på engelska, med några få undantag (vilka kan du läsa om i aktivitetsanmälan). För allas trygghets skull kommer samtliga aktiviteter att ske digitalt och du deltar via länk. Du kan anmäla dig till så många aktiviteter som du önskar, och veckan innan GEW äger rum skickar vi ut länkar till de event som du anmält dig till.

Varmt välkommen att anmäla dig och delta på årets GEW!

Media är självklart välkomna att delta vid de olika aktiviteterna under hela veckan.

Länk till anmälan finns här

Här kan du läsa programmet för GEW 2020 (pdf)

---

Global Entrepreneurship Week 2020 är ett samarbete mellan Linnéuniversitetet och Drivhuset. Drivhuset arbetar för att stärka studenters entreprenörskap och finns både i Kalmar och Växjö.

Global Entrepreneurship Week 2020 vid Linneuniversitetet finansieras av Kunskapsplattform: Entreprenörskap och Social förändring.

- Heldag Zoom Lägg till i din kalender