Bildpedagogik III, kandidatkurs

30 hp

Kandidatkursen ger dig möjlighet att undersöka ett område inom bildpedagogik som du är extra intresserad av. Kursen har ett teoretiskt fokus och du kommer under kursen att skriva en kandidatuppsats i bildpedagogik. Du väljer själv om du undersöker en problemställning som rör skolan eller ett annat bildpedagogiskt ämnesområde. Under kursen kommer du även att få göra ett större konstnärligt projekt.

Kalmar

I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Det är även i centrum som de flesta studenter bor. Bra att veta är att Kalmar kommun har en bostadsgaranti för nya studenter. Allt finns inom tio minuters cykelavstånd oavsett om du vill bada i havet, plugga, shoppa eller träna. Historiska byggnader och kullerstensgator ger staden charm. När solen lyser fylls området vid Kalmar slotts vallgrav av pluggande och solande studenter. Studentlivet har en självklar plats i Kalmar. Här börjar drömmen om framtiden!

Hus Vita på universitetskajen i Kalmar