Coachens roll i ett prestationsteam

7,5 hp

Kursen tar utgångspunkt i hur man som coach/ledare kan leda prestationsutveckling genom att jobba i Team i olika idrotter. Hur man bygger upp sitt ledarteam som en resurs för utövarna? Vad ska man tänka på när man formerar sitt ledarteam? Vilka kompetenser besitter man själv och vilka vill man ha in beroende på vad specialidrotten kräver vid träning och i tävlingar? Kursen ger kunskap i hur man genomför en lagprocess, där man kommer överens med utövarna om vilka värderingar som skall gälla som etisk kompass och som gynnar utveckling i träning och tävling. Inte sällan uppkommer problem som ledarteamet står inför. Vi går igenom hur man kan agera genom en metod lämpad att lösa ett ”case”. Kursen behandlar även vad en prestationsmiljö innebär och hur man kan tänka i uppbyggandet av en sådan.

Distans – plugga där du är

Kanske vill du plugga i fjällen, storstaden eller hemma nära familjen? Många av våra program och kurser går på distans.

Att studera på distans kan gå till på olika sätt, antingen helt utan fysiska sammankomster eller med ett fåtal träffar på campus eller vid något av våra lärcentra. Den gemensamma nämnaren är att en stor del av studierna sker digitalt. Du kommunicerar med läraren och andra studenter med hjälp av en lärplattform där det finns diskussionsforum, möjlighet till grupparbete, digitala möten och inspelade föreläsningar.

Fördelen med distansstudier är flexibiliteten, något som passar dig som vill ha stor frihet att bestämma när och var du vill studera. En del obligatoriska moment i din utbildning kan vara under kontorstid, även om de sker på distans.  

Läs mer om att studera på distans

Student som pluggar på distans

Bygg din egen examen

Visste du att du kan kombinera fristående kurser och designa en alldeles egen examen utifrån vad du själv är intresserad av? Ta vara på möjligheten och var kreativ med din egen framtid. Läs mer om hur du kan bygga din egen examen och bli unik på arbetsmarknaden.