Digital Marketing

7,5 hp

Kursen syftar till att ge strategiska ramverk för att förstå och hantera marknadsföringsstrategier på den digitala marknadsplatsen. En fördjupning sker kring det sociala internet som fenomen och sociala medier som verktyg. Speciellt berörs logik och ramverk bakom teknik/verktyg för att förstå hur fenomenet kan beskrivas, utvärderas, och skapa värde både inom verksamheter och i interaktionen med aktuell omgivning.

Kalmar

I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Det är även i centrum som de flesta studenter bor. Bra att veta är att Kalmar kommun har en bostadsgaranti för nya studenter. Allt finns inom tio minuters cykelavstånd oavsett om du vill bada i havet, plugga, shoppa eller träna. Historiska byggnader och kullerstensgator ger staden charm. När solen lyser fylls området vid Kalmar slotts vallgrav av pluggande och solande studenter. Studentlivet har en självklar plats i Kalmar. Här börjar drömmen om framtiden!

Hus Vita på universitetskajen i Kalmar