Europeisk integration

7,5 hp

Europas framtid står i fokus under kursen som problematiserar aktuella teoretiska och politiska diskussioner, med avseende på Europas framtid. Du tränas i att knyta frågor om Europas framtid till historiska erfarenheter. Under kursen behandlas också någon eller några politiskt högaktuella frågor, som berör Europa och EU med syftet att öka din förståelse för vilken påverkan den politiska utvecklingen har för Europas framtid.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö – kontrasternas stad? Här finns bra restauranger, ett vinnande hockeylag och mysiga caféer där du kan få latten smaksatt med lingon. I Växjö är vacker natur alltid nära, staden omges av både sjö och skog. Studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och det aktiva studentlivet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i hus M