Försäljning - verksamhet och teknik utifrån ett internationellt perspektiv

7,5 hp

Kursdeltagarna ges möjlighet till att utveckla och anpassa kunskaper inom försäljningsområdet på ett realistiskt sätt. Detta innebär att deltagarna får en teoretisk, bred, ämnesbakgrund inom försäljning- och internationella affärer. Dessa kunskper omsätts sedan i praktiska case, situationsanpassade övningar både i grupp och individuellt samt i större gruppprojekt under delkurs 2.

Studenterna kommer också tränas i praktiska försäljningssituationer eventuellt också genom några rollspel.

Kopplingen till försäljningspsykologi samt den beteendevetenskapliga aspekten av försäljningsrollen kommer att ges ett tydligt utrymme.

Kalmar

I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Det är även i centrum som de flesta studenter bor. Bra att veta är att Kalmar kommun har en bostadsgaranti för nya studenter. Allt finns inom tio minuters cykelavstånd oavsett om du vill bada i havet, plugga, shoppa eller träna. Historiska byggnader och kullerstensgator ger staden charm. När solen lyser fylls området vid Kalmar slotts vallgrav av pluggande och solande studenter. Studentlivet har en självklar plats i Kalmar. Här börjar drömmen om framtiden!

Hus Vita på universitetskajen i Kalmar