Hållbar sjöfart

7,5 hp

Dyk ner i världen av hållbar sjöfart med kursen Hållbar sjöfart! Utforska globala utmaningar och trender som formar framtidens sjöfart, där fokus ligger på social hållbarhet. Upptäck sjöfartens centrala roll i samhället och hur ekonomiska, miljömässiga och sociala mål samspelar för att skapa en hållbar framtid för sjöfarten. Genom engagerande diskussioner och praktiska tillämpningar får du insikt i de komplexa dynamikerna inom detta område. Dessutom får du möjligheten att fördjupa dig i en hållbarhetsfråga som verkligen engagerar dig. Gör en konkret skillnad och forma framtiden för sjöfarten – anmäl dig till kursen och bli en del av förändringen!

Distans – plugga där du är

Kanske vill du plugga i fjällen, storstaden eller hemma nära familjen? Många av våra program och kurser går på distans.

Att studera på distans kan gå till på olika sätt, antingen helt utan fysiska sammankomster eller med ett fåtal träffar på campus eller vid något av våra lärcentra. Den gemensamma nämnaren är att en stor del av studierna sker digitalt. Du kommunicerar med läraren och andra studenter med hjälp av en lärplattform där det finns diskussionsforum, möjlighet till grupparbete, digitala möten och inspelade föreläsningar.

Fördelen med distansstudier är flexibiliteten, något som passar dig som vill ha stor frihet att bestämma när och var du vill studera. En del obligatoriska moment i din utbildning kan vara under kontorstid, även om de sker på distans.  

Läs mer om att studera på distans

Student som pluggar på distans

Bygg din egen examen

Visste du att du kan kombinera fristående kurser och designa en alldeles egen examen utifrån vad du själv är intresserad av? Ta vara på möjligheten och var kreativ med din egen framtid. Läs mer om hur du kan bygga din egen examen och bli unik på arbetsmarknaden.