Mästerskapscoaching - Coachens roll i prestationsutveckling mot internationella mästerskap

7,5 hp

Dagens elitidrott kräver ledare/coacher med ett stort kunnande och ett ständigt utvecklingsfokus. Den professionella kunskapen fördjupas och förfinas ständigt genom idrottsvetenskaplig forskning. Den interpersonella kunskapen med relationella dimensionen blir påtaglig och synlig i många sammanhang då det i mästerskapen ofta krävs att kunna agera och reagera både uppåt, utåt och in mot sin organisation. Den intrapersonella dimensionen är en högst nödvändig ingrediens för att som coach själv hänga med i den föränderliga idrottens kontext. Denna kurs ska hjälpa dagens och morgondagens coacher att bättre förstå och därmed verka i en utvecklings- och prestationskultur. För att kunna nyttja kursen på ett bra sätt krävs ett engagemang i en elitdrottsmiljö där praktiken kan användas i studiesyfte.

Distans – plugga där du är

Kanske vill du plugga i fjällen, storstaden eller hemma nära familjen? Många av våra program och kurser går på distans.

Att studera på distans kan gå till på olika sätt, antingen helt utan fysiska sammankomster eller med ett fåtal träffar på campus eller vid något av våra lärcentra. Den gemensamma nämnaren är att en stor del av studierna sker digitalt. Du kommunicerar med läraren och andra studenter med hjälp av en lärplattform där det finns diskussionsforum, möjlighet till grupparbete, digitala möten och inspelade föreläsningar.

Fördelen med distansstudier är flexibiliteten, något som passar dig som vill ha stor frihet att bestämma när och var du vill studera. En del obligatoriska moment i din utbildning kan vara under kontorstid, även om de sker på distans.  

Läs mer om att studera på distans

Student som pluggar på distans

Bygg din egen examen

Visste du att du kan kombinera fristående kurser och designa en alldeles egen examen utifrån vad du själv är intresserad av? Ta vara på möjligheten och var kreativ med din egen framtid. Läs mer om hur du kan bygga din egen examen och bli unik på arbetsmarknaden.