Projektkurs i Datorteknik

7,5 hp

Projektinriktad kurs där deltagarna genomför ett programutvecklingsprojekt. Projektet görs individuellt eller i grupper om högst två studenter. Programspråk, hårdvaruplattform och utvecklingsmiljö varierar, ambitionen är att det ska vara modernt och nytt. Projektet kan kombineras med hårdvaruutveckling, men det är inte obligatoriskt. Kursdeltagarna träffas en gång per vecka och då redovisar alla muntligt utveckling och svårigheter i respektive projekt. Efter avslutat projektet redovisas detta muntligt inför hela kursens deltagare och skriftligt med en rapport.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö – kontrasternas stad? Här finns bra restauranger, ett vinnande hockeylag och mysiga caféer där du kan få latten smaksatt med lingon. I Växjö är vacker natur alltid nära, staden omges av både sjö och skog. Studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och det aktiva studentlivet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i hus M