Projektkurs i Datorteknik

7,5 hp

Projektinriktad kurs där deltagarna genomför ett programutvecklingsprojekt. Projektet görs individuellt eller i grupper om högst två studenter. Programspråk, hårdvaruplattform och utvecklingsmiljö varierar, ambitionen är att det ska vara modernt och nytt. Projektet kan kombineras med hårdvaruutveckling, men det är inte obligatoriskt. Kursdeltagarna träffas en gång per vecka och då redovisar alla muntligt utveckling och svårigheter i respektive projekt. Efter avslutat projektet redovisas detta muntligt inför hela kursens deltagare och skriftligt med en rapport.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Allt händer på campus – hos oss blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö och ett händelserikt studentliv.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö? Det finns ett bra utbud av restauranger och mysiga caféer. Det finns en stor sjö mitt i staden, vacker natur finns alltid nära. Många studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och livet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i parken