Projektkurs i kemi

45 hp

Ett projektarbete är ett enskilt handlett arbete inklusive teoretiska och laborativa studier som genomförs i en av våra forskargrupper. Innan kursen startar ska en projektplan godkännas. Planen utformas i samråd med en handledare. Ämnet för projektet ska anknytas till pågående forskning vid universitet eller till en problemställning i ett företag eller myndighet. För att antas till kursen behövs en överenskommelse med en handledare.

Kontakta kursansvarig för mer information.

Kalmar

I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Det är även i centrum som de flesta studenter bor. Bra att veta är att Kalmar kommun har en bostadsgaranti för nya studenter. Allt finns inom tio minuters cykelavstånd oavsett om du vill bada i havet, plugga, shoppa eller träna. Historiska byggnader och kullerstensgator ger staden charm. När solen lyser fylls området vid Kalmar slotts vallgrav av pluggande och solande studenter. Studentlivet har en självklar plats i Kalmar. Här börjar drömmen om framtiden!

Hus Vita på universitetskajen i Kalmar