Projektledning och teknisk kommunikation

7,5 hp

Ökad komplexitet och hög förändringstakt är faktorer som är verklighet i såväl privat som offentlig verksamhet. Detta har lett till att ett projektorienterat arbetssätt har blivit vardag för många. Kursen introducerar studenten till ett projektorienterat arbetssätt med fokus på utredningsarbete inom det egna yrksområdet. Som en viktig del i kursen ingår att i grupp planera, genomföra och presentera en egen mindre undersökning.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö – kontrasternas stad? Här finns bra restauranger, ett vinnande hockeylag och mysiga caféer där du kan få latten smaksatt med lingon. I Växjö är vacker natur alltid nära, staden omges av både sjö och skog. Studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och det aktiva studentlivet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i hus M