Robotar i Marknadsföring

7,5 hp

Vill du utöka dina kunskaper om marknadsföringsteknologi och ligga steget före? Vår kurs Robotar i marknadsföring är det perfekta valet för dig. Kursen riktar sig till grundutbildningsstudenter som är intresserade av att utforska användningen av robotar och artificiell intelligens inom marknadsföring, personlig annonsering, chatbots och kundtjänst, marknadsföringsautomation och framtiden för marknadsföring. Du kommer att lära dig hur dessa teknologier används för att personifiera annonsering, förbättra kundtjänst och effektivisera marknadsföringsverksamheten. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom verkliga fallstudier och praktiska projekt och ge dig de färdigheter och den kunskap du behöver för att lyckas i den ständigt föränderliga marknadsföringslandskapet. Gå med oss och upptäck hur robotar förvandlar marknadsföringen som vi känner till.

Distans – plugga där du är

Kanske vill du plugga i fjällen, storstaden eller hemma nära familjen? Många av våra program och kurser går på distans.

Att studera på distans kan gå till på olika sätt, antingen helt utan fysiska sammankomster eller med ett fåtal träffar på campus eller vid något av våra lärcentra. Den gemensamma nämnaren är att en stor del av studierna sker digitalt. Du kommunicerar med läraren och andra studenter med hjälp av en lärplattform där det finns diskussionsforum, möjlighet till grupparbete, digitala möten och inspelade föreläsningar.

Fördelen med distansstudier är flexibiliteten, något som passar dig som vill ha stor frihet att bestämma när och var du vill studera. En del obligatoriska moment i din utbildning kan vara under kontorstid, även om de sker på distans.  

Läs mer om att studera på distans

Student som pluggar på distans

Bygg din egen examen

Visste du att du kan kombinera fristående kurser och designa en alldeles egen examen utifrån vad du själv är intresserad av? Ta vara på möjligheten och var kreativ med din egen framtid. Läs mer om hur du kan bygga din egen examen och bli unik på arbetsmarknaden.