Sensoriskt märkesskapande

7,5 hp

Kursen introducerar hur de fem sinnena kan användas strategiskt för att skapa erfarenhetsvärde och förvandla ett vanligt varumärke till ett älskat. Syftet är att införa verktyg så att deltagarna kan utveckla sensoriella varumärkesstrategier som kan leda till känslomässigt varumärkeskapital. Kursen kombinerar personlig coaching, föreläsningar och verktyg för design thinking.

Kurs­ansvarig

Kursperioden föregås av ett frivilligt introduktionsprogram 10-11 juli tillhörande Linnaeus University Summer Academy

Kalmar

I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Det är även i centrum som de flesta studenter bor. Bra att veta är att Kalmar kommun har en bostadsgaranti för nya studenter. Allt finns inom tio minuters cykelavstånd oavsett om du vill bada i havet, plugga, shoppa eller träna. Historiska byggnader och kullerstensgator ger staden charm. När solen lyser fylls området vid Kalmar slotts vallgrav av pluggande och solande studenter. Studentlivet har en självklar plats i Kalmar. Här börjar drömmen om framtiden!

Hus Vita på universitetskajen i Kalmar