Spanien skyltar natt hus väg bilar

Spanska, kandidatkurs, litteraturvetenskaplig inriktning

30 hp

I kursen ingår grundläggande kunskaper om litteraturvetenskapliga teorier samt utveckling av den akademiska språkfärdigheten. De genomför ett individuellt examensarbete (15hp), där du tränar på att formulera ett problem och att kritiskt analysera texter.
Inga fysiska sammankomster förekommer. Examinationer sker digitalt, med vissa obligatoriska möten under dagtid.
Gällande 2SP70E campus, delkurser 1 och 2 kan samköras med motsvarande delkurs på distans, om antal deltagare på respektive delkurs i 2SP70E campus är mindre än 10 studenter vid kursstart. Information om detta lämnas i början av terminen vid Introduktionsmötet och publiceras på universitetets digitala lärplattform MyMoodle.

Växjö – studentstaden med ett levande campus

Strax söder om Växjö centrum ligger universitetets campus. I Växjö väljer många studenter att bo på campusområdet.

Här har du vänner, restauranger, föreläsningssalar, gym, mataffär, universitetsbiblioteket, friluftsområden och studentpubar, allt inom fem minuters gångavstånd. 

Du kan även bo i andra delar av Växjö och snabbt ta dig till universitetet med cykel eller buss. 

Med 90 000 invånare är Växjö en av Sveriges snabbast växande städer. Här finns en småländsk entreprenörsanda med många företag, bland annat inom IT-branschen – perfekt när du söker praktikplats eller jobb. Växjö är också en naturskön stad och här har du alltid nära till skog och vatten. 

Läs mer om våra studentstäder 

Studenter i hus M

Bygg din egen examen

Visste du att du kan kombinera fristående kurser och designa en alldeles egen examen utifrån vad du själv är intresserad av? Ta vara på möjligheten och var kreativ med din egen framtid. Läs mer om hur du kan bygga din egen examen och bli unik på arbetsmarknaden.