Spanska, kandidatkurs

30 hp

Kursens syfte är att ytterligare befästa och förbättra språkfärdigheten samt att fördjupa kunskapen om spanskspråkig litteratur, kultur och aktuella samhällsförhållanden. Kursen består av två delkurser om 7,5 högskolepoäng vardera samt en uppsats omfattande 15 högskolepoäng. Tonvikt kommer att läggas vid språkvetenskaplig eller litteraturvetenskaplig teori och metod, eller didaktiska teorier och metoder beroende på studentens val av inriktning.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö – kontrasternas stad? Här finns bra restauranger, ett vinnande hockeylag och mysiga caféer där du kan få latten smaksatt med lingon. I Växjö är vacker natur alltid nära, staden omges av både sjö och skog. Studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och det aktiva studentlivet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i hus M