Spanska, kandidatkurs

30 hp

Kursens syfte är att ytterligare befästa och förbättra språkfärdigheten samt att fördjupa kunskapen om spanskspråkig litteratur, kultur och aktuella samhällsförhållanden. Kursen består av två delkurser om 7,5 högskolepoäng vardera samt en uppsats omfattande 15 högskolepoäng. Tonvikt kommer att läggas vid språkvetenskaplig eller litteraturvetenskaplig teori och metod, eller didaktiska teorier och metoder beroende på studentens val av inriktning.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Allt händer på campus – hos oss blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö och ett händelserikt studentliv.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö? Det finns ett bra utbud av restauranger och mysiga caféer. Det finns en stor sjö mitt i staden, vacker natur finns alltid nära. Många studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och livet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i parken