Systemiskt perspektiv på digital transformation

7,5 hp

Kursen fokuserar på processer för att utveckla samspel mellan organisatoriska och IS­-strategier å ena sidan och individers perspektiv på vad som är värdeskapande i en organisation. I detta sammanhang arbetar studenten med modeller och metoder för systemtänkande som stödjer helhetsperspektiv på digitala och organisatoriska strategier, samt metoder och tekniker för att analysera organisationsstrukturer och processer.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö – kontrasternas stad? Här finns bra restauranger, ett vinnande hockeylag och mysiga caféer där du kan få latten smaksatt med lingon. I Växjö är vacker natur alltid nära, staden omges av både sjö och skog. Studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och det aktiva studentlivet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i hus M