Teknikkommunikation

7,5 hp

Kursen ska ge en inblick i området kommunikation och dokumentation. Kursen ska vara studenten till hjälp under studietiden för att öka kvalitén i de inlämningsuppgifter och presentationer som är vanliga former av examination. Kursen ska också vara en första introduktion till rapportskrivning samt behandla de krav som ställs på sådant arbete. Kursen visar på vikten av kommunikation och dokumentation inom arbetslivet.

Växjö

Ungefär femton minuter med cykel från centrum ligger Linnéuniversitetets campus. Det är som ett eget litet samhälle med universitetet, studentbostäder och studentliv. Här blir du en del av en kreativ kunskapsmiljö.

Vad hittar du på upptäcktsfärd i Växjö – kontrasternas stad? Här finns bra restauranger, ett vinnande hockeylag och mysiga caféer där du kan få latten smaksatt med lingon. I Växjö är vacker natur alltid nära, staden omges av både sjö och skog. Studenter tycker om kombinationen av stadskärnan i Växjö och det aktiva studentlivet på campus. Här börjar drömmen om framtiden!

Studenter i hus M