Evenemang och kommunikation för anställda

Här hittar du information om återkommande evenemang som hålls på universitetet och ledningens kommunikationskanaler för dig som anställd.

Som anställd vid Linnéuniversitetet har du tillgång till intranätet Medarbetare och dess medarbetargrupper. Gruppen Linnéuniversitetet är universitetets huvudkanal för interna nyheter och meddelanden. Där publicerar vi Linnéuniversitetets nyhetsbrev, inbjudan till Café Linné, Uppstart läsåretAkademisk högtid och andra evenemang för dig som anställd.

Linnéuniversitetets nyhetsbrev

Varje månad publiceras Linnéuniversitetets nyhetsbrev med universitetsövergripande frågor om exempelvis nya beslut, resultat, rutiner och aktuella frågor som seglar upp. 

Chefsbrevet

Du som är chef med personalansvar får även tillgång till chefsbrevet som kommer ut ungefär varannan vecka, eller vid behov.

 

Rektor är ytterst ansvarig för innehållet i dessa kanaler, Innehållet tas fram, bearbetas och sammanställs redaktionellt av kommunikationsavdelningen. Har du tips till nyhetsbrevet, Café Linné eller någon annan kanal? Kontakta oss på ledningskommunikation@lnu.se.