illustration

Såddprojekt på Lnu.se

Via denna sida matar du in information om ett nytt såddprojekt, antingen i ett formulär eller i en Word-fil. Informationen gör det möjligt för oss forskningskommunikatörer på Kommunikationsavdelningen att skapa en sida för såddprojektet på Lnu.se.

Även såddprojekt vid Linnéuniversitetet kan ha en egen sida på Lnu.se, på svenska och (helst) även på engelska. Via formuläret nedan kan du skriva in all information som behövs för att vi kommunikatörer som arbetar med forskningskommunikation ska kunna skapa en sida för ditt projekt. Därmed kommer projektet att kunna bli funnet när någon söker efter det på Lnu.se men även via någon sökmotor som Google.

Fyll i fälten med information på svenska. Fälten märkta med [ENG] fyller du i om du vill skapa en engelsk sida för projektet och då fyller du i dem på engelska. En engelsk sida gör att projektet kan bli funnet även av internationella sökare och besökare.

OBS – när du klickat på knappen Skicka kommer du att få upp en tacksida som bekräftar att formuläret skickats in. Om tacksidan inte visas utan du är kvar på formulärsidan, beror det förmodligen på att något av de fält som är obligatoriska inte är ifyllt, vilket visas med röd text. Fyll i fältet/fälten och klicka på Skicka igen.

Har du några frågor eller funderingar, kontakta forskningskommunikatör Anders Runesson.

Du kan även ladda hem en Word-fil med formuläret till din dator, skriva in informationen i den och skicka den till anders.runesson@lnu.se.

Såddprojektinformation

Namn, sammanfattning, huvudbild

Fakta om projektet

Beskrivning av projektet

Om dig