Linnéuniversitetets flagga

Linnéuniversitetets uppstart 2020/2021

I augusti startar vi upp verksamheten efter sommarledigheten. Precis som förra året bjuder vi in dig medarbetare till en uppstart för läsåret.

Rektor tar upp några av de viktigare frågorna som är aktuella inför höstens arbete. I år sätter vi särskilt fokus på Vision 2030 och hur vi jobbar vidare med de fem målsättningarna för 2025. Arbetsgrupperna presenterar sig, hur de ser på ”sin” målsättning och ger en  glimt av gruppernas arbete såhär långt med de fem målen:

  • Linnéuniversitetet är lärosätet där studenter ges de bästa förutsättningarna för att, oberoende av utgångsläge, göra en framgångsrik utvecklingsresa som gör dem rustade att bidra till att lösa samhällsutmaningar.
  • Linnéuniversitetet lämnar ett ökande och avgörande bidrag till att uppnå globala hållbarhetsmål enligt Agenda 2030.
  • Linnéuniversitetets kunskapsmiljöer är regionalt, nationellt och internationellt erkända genom framgångsrika arbetssätt och resultat.
  • Linnéuniversitetets nyskapande framgångar är väl kända och är en avgörande utvecklingskraft.
  • Linnéuniversitetet är ett attraktivt lärosäte och arbetsplats som präglas av ett gemensamt och lärande arbetssätt, respekt, engagemang och aktivt ledarskap.

Varmt välkommen till uppstarten av läsåret 2020/2021!

Vänliga hälsningar,
Peter Aronsson

När, var och hur?

Lokal och anmälan: Vi bjuder vi in till ett begränsat antal platser i Fullriggaren i Kalmar, där huvuddelen av programmet filmas. Du som önskar vara med på plats i Kalmar  är välkommen med din anmälan här senast 10 augusti. Anmälan är nu stängd och platserna är uppbokade i Kalmar. Den tidigare annonserade visningen i Ikeasalen i Växjö utgår på grund av för få anmälda. Du som anmält dig dit får information via mejl och är välkommen att istället följa eftermiddagen digitalt. 

Du är också välkommen att följa hela programmet direkt via webben. Då behövs ingen anmälan, det är bara titta in på Lnu.se/uppstart-lasaret/. Lägg gärna in tiden i din kalender så ser du enkelt när det är dags!

Om du är upptagen

Evenemanget kommer att spelas in så att du kan se det i efterhand.

Med anledning av Corona

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar evenemanget efter dessa (exempelvis möblering). 

Om evenemanget

På Medarbetare finns mer information om evenemanget och filmer från förra årets uppstart. Evenemanget hålls på svenska.