Linnéuniversitetets kvalitetskonferens 2020

Är du intresserad av frågor som rör utbildningskvalitet? Välkommen till årets kvalitetskonferens!

Konferensprogrammet kretsar kring digitalt lärande, arbete med kursvärderingar och prioriterade utvecklingsområden inom forskarutbildning. Förutom gemensamma presentationer blir det fyra block med parallella sessioner för diskussion i mindre grupper. Du väljer själv vilka sessioner du vill delta i.

Anmälan

Anmälan görs senast 15 september.

Om kvalitetskonferensen  

Kvalitetskonferensen vänder sig särskilt till dig som är programansvarig, undervisande eller forskande personal, utbildningsledare, representant i fakultetens utbildningsråd eller motsvarande funktion, prefekt eller administrativ personal med intresse för utbildningskvalitet samt till Linnékårens representanter. Konferensen hålls på svenska.

Kvalitetskonferensen är en del av Linnéuniversitetets interna kvalitetsarbete. Syftet med kvalitetskonferensen är att sprida information och erfarenheter kopplat till det systematiska kvalitetsarbetet.

Mer information och frågor

På Medarbetare finns mer information om vårt kvalitetsarbete och om rådet för utbildning och lärande. Om du har frågor om konferensen är du välkommen att kontakta oss på rul@lnu.se

Varmt välkommen!

 

Zoom Petra Nilsson Lägg till i din kalender