gem

Internationalisering

Undrar du över vilka internationella möjligheter som finns på vår fakultet? Kontakta någon av oss som arbetar med internationalisering på Ekonomihögskolan.

Avtalsgenomgång inför nya Erasmusperioden 

Inför den nya Erasmus+ avtalsperioden vill vi inventera, kartlägga och utvärdera FEH´s alla avtal.

Syftet är dels att förbättra  möjligheten till studentmobilitet genom att ha avtal som har en akademisk koppling hos oss, dels att säkerställa att inget avtal där det finns ett intresse faller bort samt ge oss möjlighet att fortsätta förvalta avtalen på ett bra sätt i framtiden.

Vi ser ett värde i att få er feedback kring vilka utländska institutioner har ni kopplingar till nu via program, kunskapsplattform eller forskning. Ange gärna, om möjligt, kortfattad hur samarbetet ser ut.

Vi ber er fylla i denna Excel-fil.

Vänligen skicka filen tillbaka till teresa.pauditz@lnu.se senast 15 september!

Kontaktpersoner

Befintliga avtal, nya avtalsförfrågningar, personalmobilitet, doktorandmobilitet och strategiska internationella frågor såsom internationell studentrekrytering, betalstudenter och övriga internationella studenter. Kontaktpersoner för Linnaeus Palme samt andra externfinansierade projekt. Ärenden eller frågor skickas lättast via agreements.sbe@lnu.se 

Studentrelaterade frågor

Teresa Pauditz

Kontaktperson/handläggare för de studenter som är intresserade av utbytesstudier, för de som fått plats på utbyte, är på utbyte, samt även tillgodoräknandefrågor efter utbytet samt för frågor om praktik utomlands för Ekonomihögskolan i Kalmar och Hultsfred. Kontaktperson för Minor Field Studies (MFS) för både Kalmar och Växjö.

Andreas Poltan 

Kontaktperson/handläggare för de studenter som är intresserade av utbytesstudier, för de som fått plats på utbyte, är på utbyte, samt även tillgodoräknandefrågor efter utbytet samt för frågor om praktik utomlands för Ekonomihögskolan i Växjö och Ljungby.

Kontaktperson för internationella studenter och stöd till berörda programansvariga i Kalmar.

Kontaktperson för internationella studenter och stöd till berörda programansvariga i Växjö.

Ekonomihögskolans kontaktperson på LNU:s avdelning för externa relationer (ER) är Camilla Andersson Lundqvist. Camilla ger råd kring utbytesprogram, avtal och andra processer som rör internationalisering.