Beställa kursrum till MyMoodle på FSV

Kursrumsportalen

För dig som är anställd på fakulteten för samhällsvetenskap beställer du nya kursrum till MyMoodle via kursrumsportalen. Vanligtvis är det kursansvarig som ansvarar för att kursrum beställs på FSV. I kursrumsportalen automatskapas rummet du beställt, vilket innebär att rummet är klart efter ca tio minuter. Det är därför viktigt att du är noga med din beställning. Är du osäker på vilka studenter (kurstillfällen) som skall kopplas, kontakta din utbildningsadministratör innan du gör din beställning.

För att beställa rum loggar du in här: https://kursrumsportalen.lnu.se

Instruktionsfilmen - En stor hjälp för dig i beställningen

Instruktionsfilmen nedan beskriver i detalj hur du går tillväga och visar vilka alternativ som finns att välja mellan. Önskar du beställa ett kursrum som skall samläsas, kan du även göra detta. Notera att filmen är kapitelindelad så du enkelt kan välja att byta avsnitt och endast se det som du är osäker på. Den är även textad på både engelska och svenska.

Observera att filmen endast visar på hur du beställer kursrum, den vanligaste formen av rum i MyMoodle. Har du frågor kring hur du beställer programrum eller projektrum eller önskar få hjälp med beställningen, tveka inte att kontakta IKT-pedagogerna på FSV.

Kapitelindelad instruktionsfilm för hur du beställer kursrum på FSV.