Infocenter

Infocenter

Infocenter är en av universitetets knutpunkter dit både studenter, besökare och personal kan vända sig för att få information och service.


Detta hjälper vi dig med

Till Infocenter är du alltid välkommen för att få allmän information och service, vägbeskrivning och lotsning vidare i organisationen. I vår Butik säljer vi profilprodukter, kontorsmaterial och kurskompendier. I Växjös Infocenter huserar även copycenter.  

Som nyanställd hämtar du ut dina beställda nycklar i Infocenter. Du kan även hämta ditt passerkort om du angett Infocenter som leveransadress när du beställde kortet. Vi tar hand om upphittade värdesaker. I Växjö kan du hämta nyckel när du har hyrt en bil eller vill hyra någon av universitetets gästlägenheter. 

Infocenter tar emot och administrerar beställningar inom telefoni. Beställningar görs via särskilda beställningsformulär. När du ska hämta ut en beställd mobiltelefon gör du det i Infocenter. Vi hjälper dig gärna att komma igång med och använda universitetets telefonilösning, till exempel genom Touchpoint App och Touchpoint Softphone (telefon i dator). Läs mer under länken Telefoni nedan.

I samarbete med Kommunikationsavdelningen arbetar vi med Linnémöten, vars uppgift är att ge dig professionellt stöd med planering och genomförande av konferenser och evenemang och att stärka Linnéuniversitetets varumärke.


Här finns vi

Kalmar: Huvudentrén i Hus Stella. 

Växjö: Huvudentrén i Hus H. 

Öppettider 

Helgfri vardag 08.00-16.00 

Öppettider från 17 april 2023:
Måndag–onsdag, fredag 8–16
Torsdag 8–15

Kontakta oss

0772-28 80 00 (mån-fre 08.-16.00)
Anknytning 7146

Kontaktformulär

Läs mer om

Telefoni
Nycklar/passerkort

Copycenter
Linnémöten
Lokal- och serviceavdelningen