Lnu ISTW2019

Linnaeus University International Staff Training Week (ISTW)

Linnéuniversitetet arrangerar årligen i maj en internationell personalfortbildningsvecka (International Staff Training Week) dit vi välkomnar kollegor från våra partnerlärosäten världen över. Under veckan anordnas flera presentationer och workshops inom teman som berör interkulturell kompetens, internationalisering på hemmaplan och det globala och virtuella klassrummet. Linnéuniversitetets medarbetare är välkomna att delta i flera workshop som ger möjlighet till internationellt nätverkande, träning i interkulturell kompetens, engelska språket samt ökad kompetens inom frågor som rör internationalisering och digitalisering.

Anmäl dig till Lnu ISTW 2024!

Den 13-17 maj gästas vi av akademisk och administrativ personal från våra partnerlärosäten världen över. De är här för att nätverka, träffa Lnu-kollegor och få kompetensutveckling på temat Interkulturell kompetens och Changemaking.

För att stärka en interkulturell inlärningsmiljö och främja internationalisering på hemmaplan är som vanligt vissa av veckans workshops/seminarier öppna för Lnu:s medarbetare, såväl lärare som administrativ personal. Även annan internationell personal som gästar Lnu under veckan är välkomna att delta. Det är kostnadsfritt men godkännande av närmsta chef förväntas för Lnu-deltagare.

Läs mer om eventet på lnu.se. Där finns också hela programmet som de internationella kollegorna deltar i.

Här kan du ladda ned anmälningsblankett till de delar som är öppna för Lnu och andra internationella gäster.

Vid frågor kontakta Lena Kulmala, avdelningen för externa relationer.

Tidigare Staff Weeks

lnu.se/en finns information om årets och tidigare års Linnaeus University International Staff Training Week (ISTW).

Läs gärna detta reportage från ISTW2019 på lnu.se