Hans Thulesius installationsföreläser 2020

Evenemang i kalendern på Lnu.se

Via denna sida matar du in information om kommande evenemang, antingen i ett formulär eller i en Word-fil, som underlag för att kunna skapa skapa en kalenderhändelse för evenemanget på Lnu.se.

Vill du att ett kommande evenemang ska synas på Lnu.se? Kalenderhändelser på Lnu.se kan vara till exempel seminarier, öppna föreläsningar, workshopar, konferenser eller liknande.

Via formuläret nedan kan du skriva in all information som behövs för att kommunikationsavdelningen ska kunna skapa en kalenderhändelse för ditt evenemang. Därmed kommer evenemanget att kunna bli funnet när någon söker efter det på Lnu.se men även via någon sökmotor som Google.

Obs – alla kalenderhändelser för fakulteterna, till exempel seminarier och disputationer, skapas på respektive fakultet. Om du önskar få hjälp med en sådan kalenderhändelse, använd dessa formulär istället:

Några tips och riktlinjer:

  • Fyll i fälten med information på svenska. Var noga med att ange så fullständig information som möjligt.
  • Vila med muspekaren över ett fält för att få upp förklarande information.
  • Fälten märkta med [ENG] fyller du i om du vill skapa även en engelsk sida för evenemanget och då fyller du i dem på engelska. En engelsk sida gör att evenemanget kan bli funnet även av internationella sökare och besökare.
  • Obs – när du klickat på knappen Skicka kommer du att få upp en tacksida som bekräftar att formuläret skickats in. Om tacksidan inte visas utan du är kvar på formulärsidan, beror det förmodligen på att något av de fält som är obligatoriska inte är ifyllt, vilket visas med röd text. Fyll i fältet/fälten och klicka på Skicka igen.

Exempel på kalenderhändelser:

Har du några frågor eller funderingar, kontakta forskningskommunikatör Anders Runesson.

Du kan även ladda hem en Word-fil med formuläret till din dator, skriva in informationen i den och skicka den till kommunikationsavdelningen@lnu.se.

Obs – du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Formulär för evenemang

Tid, plats, ansvarig ...

Evenemanget tillhör

Beskrivning av evenemanget

Bild till evenemanget

Välj vilken bild du vill ska illustrera evenemanget. Bilden måste vara copyright-fri och minst 3 500 pixlar bred (i nödfall 1 920 pixlar).

  • EGEN: Har du en egen bild, skriv i fältet nedan att vi ska kontakta dig.
  • VÅR EGEN BILDBANK: Leta i vår egen bilddatabas ImageVault och ange bildens namn och id.
  • BILDBANK: Leta på Getty Images och ange adressen till bildens sida, så laddar vi hem den åt dig.
    Obs, använd länken ovan och se till så att du alltid är i läget där det står ”Du är nu i en Premium Access-förhandsvisning för gäster”, annars kan du se även bilder som inte ingår i vårt avtal.
  • IDÉ: Har du en idé till bild så skriv vad du är ute efter.

Övrig information och om dig