En ung kille i svart jacka tittar i ett mikroskåp i en mässmiljö. En kvinna i vit labbrock står på andra sidan bordet.

Öppet hus - Inspirationsdagen 14 mars 2024

Torsdagen den 14 mars 2024 hälsar vi nyfikna blivande studenter välkomna till vår Inspirationsdag i Växjö. De får chansen att utforska campus, träffa studenter och får mer information om alla våra utbildningsområden. Ta möjligheten att synas och marknadsför just din utbildning! Denna dag är främst för program på grundnivå. 

Öppet hus är ett perfekt tillfälle för att rekrytera fler studenter till ditt program. Under dagen finns möjlighet att synas i form av ett inspirationspass och som utställare på mässan. Vi vill såklart visa upp Linnéuniversitetets fantastiska utbud och ser gärna att ditt program finns representerat. 

Dag: torsdag 14 mars 2024
Tid: 9.00-14.00
Plats: Linnéuniversitetet, Växjö

Anmäl dig här

Anmäl ditt pass, din aktivitet och monterplats här.

Mer om dagen

Inspirationspasset ger dig en möjlighet att berätta varför studenter ska välja ditt program. Det kan hållas av exempelvis programansvarig, studievägledare eller av studenter från programmet. Varje pass är 20 minuter och under den tiden berättar ni om ert program och besökarna får möjlighet att ställa frågor. 

Mässan är ett tillfälle att få ha kvalitativa samtal med presumtiva studenter. Det är också ett bra sätt att synliggöra och skapa intresse för din utbildning hos de besökare som inte går på just ert inspirationspass.

Rundvandringar och aktiviteter är en möjlighet att visa upp en specifik studiemiljö eller ett nedslag i en utbildning. Det kan vara att ha öppet in i ett labb, en rundvisning i en speciallokal, en konsert med studenter eller en testa på-aktivitet. Kom gärna med egna idéer!

Har du frågor? Kontakta: inspodag@lnu.se

Se information som publicerats för externa besökare.

Vanliga frågor