Man klädd i profilkläder

Profilprodukter

Vi erbjuder idag ett så hållbart sortiment av profilprodukter som möjligt med ekologiska, Svanen- och Fairtrade-certifierade kläder, återanvända material och produkter som ska hålla längre. Vi vurmar också för det lokalt producerade.

Profilprodukter säljs till personal och studenter via butikerna i Kalmar och Växjö. I Kalmar hittar du butiken i Infocenter i hus Radix på Universtiteskajen och i Växjö i hus H.

Profilshop på webben

Förutom i våra butiker kan du som anställd beställa profilprodukter i vår profilshop på webben. Första gången du ska göra en beställning behöver du skapa ett konto med din @lnu.se-adress. Du gör det genom att fylla i din uppgifter i detta formulär, välj Ärende: Inloggning/Nytt konto.

Profilshopen drivs av vår leverantör Kontorab som i regel svarar samma dag, men som längst inom 24-48 timmar.

Rea på utgående produkter

I våra fysiska butiker i Kalmar och Växjö kan du fynda bland våra utgående produkter. Skynda fynda!

Våra profilprodukter

Profilprodukter används i varumärkesbyggande syfte, främst i anslutning till PR-aktiviteter i samband med studentrekryteringen vid lärosätet, i andra kontakter mellan lärosätet och omvärlden samt som presenter eller gåvor vid evenemang.

Som profilvaror räknas alla produkter som någonstans har lärosätets logotyp och/eller symbol applicerad. Behovet av profilprodukter vid Linnéuniversitetet definieras i fem huvudkategorier: profilvaror (give aways), gåvor, profilkläder och förbrukningsartiklar, som t ex kalendrar.

Alla universitetsövergripande inköp av profilprodukter hanteras av Kommunikationsavdelningen. Har du synpunkter eller frågor om profilvarusortimentet kan du mejla kommunikationsavdelningen@lnu.se.

Ramavtal

Linnéuniversitetet har slutit ett ramavtal med leverantören Kontorab AB. Kontaktpersson: Per Rundgren, 011–440 15 03.