Boka och beställa lokal

Skillnad på bokning och beställning

Universitetsgemensamma lokaler bokas och beställs i schemaläggnings- och bokningssystemet TimeEdit. Mötesrum och fakultetsägda lokaler kan du boka själv, medan andra lokaler (lärosalar) behöver beställas via den centrala lokalbokningen.

Bokning

Bokning kan du göra av din fakultets egna lokaler eller allmänna mötes- grupprum i TimeEdit som du kommer till via länken längre ner på sidan. Mer information finns på sidan Möteslokal i vänstermenyn. Bokning av öppna ytor görs via beställningsformuläret Evenemangsförfrågan som du kommer till via länken nedan.

Beställning

Beställning av lärosal gör du TimeEdit eller via den särskilda lokalbeställningsblanketten som du hittar längst ner på den här sidan. Beställningen skickas till lokalbokningen som sedan ger dig besked när lokalen är bokad. Vid beställning är lokalen alltså inte bokad förrän lokalbokningen har hanterat och tilldelat lärosal på beställningen. Det är därför viktigt att du efter en beställning går in i ditt schema för att se vilka lokaler och tider du har fått.

Om du vill beställa lokal som studentförening eller extern så finns ytterligare några saker att tänka på. Läs mer på sidorna Beställa som studentförening och Beställa som extern.

Enkla tips för att välja hållbart

  • Prioritera lokaler som är tillgänglighetsanpassade.
  • Se till att källsortering för avfall finns i närheten av lokalen.

Kostnader för allmänna lokaler som bokas via central lokalbokning

Kostnaden per timme för allmänna lokaler omfattar lokalkostnad samt kostnader för lokalvård, inredning/utrustning, lokalbokningspersonal, service och teknisk support. Aktuell prislista hittar du längst ner på sidan.

Övriga kostnader som kan tillkomma: kostnaden för "bryggavgifter" vid uppkoppling debiteras bokaren enligt självkostnadsprincipen.

Hyran för lokalen debiteras ditt kostnadsställe för den tid du valt, utifrån de debiteringsregler som finns inom universitetet. För vidare information hänvisar vi till dokumentet Regler för bokning av allmänna lokaler samt gallerior/entréer (se nedan).

Vid frågor är du välkommen att kontakta lokalbokningen. 

Kontakt

Kontakta lokalbokningen
Telefon: 6140 (0480-44 61 40 om du ringer externt), helgfria vardagar kl 8-11:30 och 13-15. 

Länkar

TimeEdit
Evenemangsförfrågan
Tekniksupport

Dokument och blanketter