Linda Levin, en av många medarbetare på Linnéuniversitetet.

Lediga jobb

Letar du efter ett utvecklande jobb i en inspirerande miljö? På Linnéuniversitetet möter du studenter mitt i sitt livs kanske viktigaste utvecklingsperiod. Du möter engagerade forskare med passion för det de gör. Tillsammans bildar vi en arbetsplats full med möjligheter och framtidstro. Människor växer här.

Du ansöker genom att välja aktuellt jobb ur listan nedan. Vill du lättare se vilka jobb som passar dig, välj först organisatorisk tillhörighet i rullisten. Klicka sedan på "Ansök" längst ner på annonsen, och följ instruktionerna.

Skrolla till allra längst ner på den här sidan för att hitta mallar för ansökan, anställningsordning, riktlinjer och anvisningar.

Första gången du ansöker registreras ett användarkonto. Genom att logga in på ditt konto kan du sedan uppdatera en ansökan som inte passerat sista ansökningsdag, och du kan även se vilka jobb som du tidigare har sökt. Du kan också prenumerera på Linnéuniversitets platsannonser, då får du ett mejl när det finns lediga anställningar.

Har du frågor om ett specifikt jobb eller om support av systemet vänligen kontakta rekryterande chef eller den berörda HR-konsulten. Kontaktuppgifterna hittar du i respektive platsannons.