kontor

Flera skäl att välja Linnéuniversitetet

Frihet under ansvar, karriärmöjligheterna, en utvecklande miljö och möjlighet till inspirerande möten med studenter, forskare och personal. Det är några av de anledningar som våra anställda ger till varför de stannar kvar vid Linnéuniversitetet.

Frihet under ansvar

"Jag har fått mycket ansvar som jag har vuxit med. Jag har lärt mig att stå på egna ben och slåss för det jag kan.”
"Jobbet har stärkt min självkänsla, jag har engagerat mig mer i aktiviteter även utanför jobbet."

Karriärmöjligheter

"Jobbet har gjort att jag vågar ge mig in på okända områden. Det känns lättare nu, det är ingen stor sak längre.”
"Om någon sagt för 40 år sedan när jag var klar med min fil kand att jag skulle bli professor hade jag inte trott det…"

Utvecklande miljö

"Det är en rolig arbetsplats där det händer mycket, det är bra stämning och man får ett stort kontaktnät."
"Det är bra att vi är ett ungt universitet som gör att det finns möjligheter. Vi är ingen gammal koloss utan utvecklingsbara.”

Inspirerande möten

"Jag har utvecklats genom att delta i olika tvärvetenskapliga projekt, det har varit kul att få möjlighet att träffa personer med andra bakgrunder."