illustration FKH

Utbildning vid fakulteten för konst och humaniora

Tillsammans skapar vi en kreativ mötesplats som präglas av engagemang, öppenhet och delaktighet mellan personal och studenter.

Drömmer du om ett kreativt arbete inom design, konst eller musik? Vill du fördjupa dig inom språkens värld eller kanske lära dig mer om media och kommunikation? Vill du arbeta inom kultursektorn på museum, som journalist eller bibliotekarie? Kanske så småningom börja forska? Eller är du mest intresserad av att studera men har ingen aning om vad ditt mål är?

Möjligheterna är stora.

Vill du veta mer om varje ämne klicka på namnet nedan:

Du kan även välja att bygga din egen examen och välja bland våra 600 fristående kurser. Vi erbjuder studier på heltid eller deltid, på campus eller på distans. Förutom kurser på hösten och våren har vi även ett stort antal sommarkurser. Titta på filmen om bygg din egen examen för inspiration och praktiska exempel.

Vi ser internationalisering som en självklar del i vår verksamhet och det finns stora möjligheter till utlandsstudier för dig som student. Vill du veta mer?

Vi erbjuder även forskarutbildning inom Tyska, Franska, Engelska, Svenska språket, Religionsvetenskap, Litteraturvetenskap, Historia samt Arkeologi.