Bild över Universitetskajen i Kalmar

Invigning av Universitetskajen 2021

Den 27 augusti 2021 planeras Invigning av Universitetskajen i Kalmar. På grund av Covid-19 planeras de flesta aktiviteter i nuläget digitalt. Med denna sida vill vi bjuda in dig, var du än må befinna dig i världen, till att ta del av när vi äntligen firar in vårt nya universitetsområde.

Äntligen är vi alla på plats! Som vi längtat efter ett samlat universitetsområde där såväl planerade som spontana möten är en del av vardagen. Ett stadsintegrerat universitet bidrar till en levande stadskärna! Människor med olika bakgrund, erfarenhet och förutsättningar är välkomna och mycket värdefulla för Linnéuniversitetets verksamhet. När pandemin tillåter hoppas vi att Universitetskajen blir just den sprudlande miljö som det är tänkt.

Människor  i rörelse vid Universitetskajen i Kalmar

Just nu pågår planering av invigningsdagen för fullt. Titta in här lite då och då för att se när programmet med aktiviteter fylls på. Sidan uppdateras efterhand.

Läs mer om bakgrunden till det stadsintegrerade universitetet.

Kanske är du redan nu nyfiken på hur det ser ut i våra hus? Häng på vår kollega Ted på kort rundtur!

Vi följer utvecklingen av Covid-19 vad gäller vaccinationsmål och smittläge och anpassar aktiviteterna därefter.