CV
Föreläsning

CV-föreläsning

Alla behöver ett CV idag. Ett bra CV som fångar dig, vad du har gjort och presterat och vad du kan bidra med i framtiden. När du väl har ett proffsigt CV är det effektivt verktyg som du kan använda på många olika sätt.

Det viktigaste syftet med ett CV är att skapa en bild av hur du vill blir uppfattad, både nu och i framtiden. Vid föreläsningen kommer vi att gå igenom hur du ska fylla ditt CV med ditt personliga varumärke och hur du strukturerar upp det . Vi kommer även att gå igenom hur du skriver ett bra ansökningsbrev/personligt brev.

Ett CV och ett ansökningsbrev är båda viktiga jobbsökningsverktyg. Skillnaden mellan ett ansökningsbrev och ett CV är att CV:t är en för jobbet skräddarsydd bred sammanställning över hela din bakgrund, erfarenhet och profil. Ansökningsbrevet är en introduktion till varför du söker det specifika jobbet och varför just du är lämplig för det. Målet med brevet är att helt enkelt att tillsammans med ditt CV skapa ett så positivt intryck av dig att du blir inbjuden till en intervju.

Anmälan öppnas här två veckor innan föreläsningen. Först till kvarn gäller.

Växjö, K1254 Helena Jörgensen Lägg till i din kalender