ehälsa
Workshop

RUVeS-workshop: Dags att sätta fart på vår lokala ehälsomarknad!

Workshopen den 21/3 på temat upphandling lärde oss två viktiga saker för att åstadkomma en konkurrenskraftig ehälsomarknad: a) vi ser ett värde i en ökad dialog och b) att det finns goda möjligheter att förändra upphandlingsprocessen för att möjliggöra SMEs medverkan utan att lagar och regelverk behöver förändras.

Det kvarstår dock en del utmaningar för de som vill göra affärer med offentligt finansierad vård och omsorg, denna workshop har i syfte att belysa dessa. Vi har bl.a. bjudit in företagen Respiheart, Evidos och CareLigo AB att berätta om sina erfarenheter om förutsättningarna för att leverera på ehälsomarknaden.

Workshopen är öppen för alla men vänder sig särskilt till små och medelstora företag med erfarenhet och/eller intresse för ehälsomarknaden samt parter inom offentlig sektor med intresse för att få ett aktivt samspel i den regionala ehälsomarknaden.

Workshopledare: Lars Hornborg

Anmälan

Anmäl dig till sandra.hedberg@lnu.se senast 6/4.
Workshopen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer?

Kontakta gärna Anna-Lena Nilsson som är projektledare om du vill veta mer om seminariet eller om RUVeS.

Om RUVeS

Det här är det tredje seminariet i projektet RUVeS som finansieras av Tillväxtverket under perioden 2016–2019 och arbetar för att öka förutsättningarna för små och medelstora företag att konkurrera på ehälsomarknaden. Här kan du läsa mer om projektet RUVeS.

EU
eHälsoinstitutet, Bredbandet 1, Varvsholmen, Kalmar. Lokal: Flundran Anna-Lena Nilsson Lägg till i din kalender