Tapetbild med Smak för vetenskap

Smak för vetenskap: Samarbete är nyckeln för att rädda vår planet!

Forskarpub under Earth Week: Kan de globala miljöutmaningarna bli en drivkraft för förändring – en samlande kraft där vi tillsammans tacklar de utmaningar vi står inför?

Välkommen till Linnéuniversitetets forskarpubar som är en serie populärvetenskapliga möten, där publiken deltar i samtalet. Nästa Smak för vetenskap äger rum den 21:e mars och kvällens tema är präglat av Earth Week:

Samarbete är nyckeln för att rädda vår planet!

Kvällen bjuder på två korta föreläsningar och ett samtal mellan Jørgen Bruhn, professor i litteraturvetenskap, och Joacim Rosenlund, doktor i miljövetenskap om varför samarbete mellan forskarvärlden och det omgivande samhället är så nödvändigt.

Se programsida för mer information: Smak för vetenskap

Välkommen till våra forskarpubar, som är en serie populärvetenskapliga möten, där publiken deltar i samtalet.