speed-dating under Stora IT-kompetensdagen
Heldag

Stora IT-kompetensdagen 2017

Den 16 november är det dags för årets upplaga av Stora IT-kompetensdagen, en möjlighet för företag och studenter att knyta kontakter och lära sig mer om hur man kan samverka i form av exjobb, praktik eller extrajobb.

Boka in 16 november i kalendern redan nu! Då genomförs Stora IT-kompetensdagen och då får företag, organisationer etc möjlighet att presentera sina företag och sin verksamhet för studenter och lära känna dem för eventuella samarbeten inför exjobb, praktik eller extrajobb.

Nytt för i år är att vi förutom studenter från Linnéuniversitetet och YH-utbildningarna i Kalmar och Kronoberg också bjuder in studenter från Blekinge Tekniska Högskola (BTH) och deras IT-utbildningar.

Stora IT-kompetensdagen har varit mycket uppskattad bland både arbetsgivare och studenter och många möten där har lett till anställningar, så företag – missa inte chansen att träffa era nya medarbetare, och studenter – kom och möt era framtida arbetsgivare!

Du kan påverka innehållet

Tanken är att behålla de delar som varit uppskattade som mässan, möjligheterna till speed-dating intervjuer och mingel med frukost och lunch, men också att öppna för nya förslag. Så varmt välkommen med dina synpunkter och förslag. Har du tankar och idéer om hur dagen borde utformas? Kontakta diana.unandernordle@lnu.se.

Mer information och anmälan

Aktuell information och anmälan för företag/organisationer.

Arrangörer

Dagen är ett samarrangemang mellan institutionen för datavetenskap vid Linnéuniversitetet, Information Engineering Center (IEC) och Kodkollektivet.

 

Heldag Linnéuniversitetet, Växjö Diana Unander Lägg till i din kalender