mat

Framtidens mat – närproducerat, ekologiskt eller …?

Välkommen till en pubkväll med mat och dryck i fokus.

Vad äter vi år 2050?

Nyfångad fisk uppväxt på mikroplaster? Konstgjort kött? Gräshoppor och daggmask?

Pubkvällen inleder med närproducerad och ekologiskt kryddad mat och dryck. Intressanta regionala inspiratörer bjuder på frågeställningar, tankar och erfarenheter.

Du lyssnar till:

  • Framtidens mat – idag redan på gång, Maria Unell, Miljö Linné
  • Är jag redo för gräshoppor? Nina Albrektsson, Restaurang Hos Oss
  • Champignon de Paris, Anders Nilsson, Bäckebo Champinjoner
  • Ekomjölk från Brokagärde, Amanda Andersson, Brokagärde Ekogård
  • Osten med det lilla extra, Emelie & Daniel, Rössbo Övra Gårdsmejeri 
  • Mångfald av närproducerad korv, Bernhard Falke, Gullaskruvs Delikatesser

Arrangör: Linnéuniversitetet/Linnaeus Innovation Design Lab, Nybro kommun, Restaurang Hos Oss
Tid: kl 18.00–21.00
Plats: Restaurang Hos Oss, Pukeberg, Nybro

Vi ses på Restaurang Hos Oss i Pukeberg, Nybro! Kvällens mat kostar 100 kronor, och drycken köper du till.

Obs! Anmälan till annchristin.bayard@lnu.se eller 073–093 14 59

Restaurang Hos Oss, Pukeberg, Nybro Ann-Christin Bayard Lägg till i din kalender