-
Lunchseminarium

Lunchseminarium om kursvärderingar

Lunchseminarium: Ett internationellt kunskapsutbyte om kursplaneutveckling med kursvärderingar.

Jo-Anne Kelder, lärare och forskare från University of Tasmania, leder ett inspirationsseminarium om kursplaneutveckling med grund i kursvärderingar.

Seminariet äger rum 17 och 18 oktober i Kalmar respektive Växjö, kl 12-13. Jo-Anne berättar om sina erfarenheter av att utveckla modellen "Curriculum Evaluation Research (CER)" på sitt och andra lärosäten. Jo-Anne hoppas på att samtidigt få ta del av våra liknande erfarenheter från Linnéuniversitetet. Seminarierna är en del av Kvalitetsutskottets och Rådets för utbildning och lärande större arbete med kvalitetssystem och pilotprojektet "Kursvärderingar för kvalitetsutveckling".

Vi hoppas att erfarenhetsutbytet inspirerar till ett meningsfullt arbete med kursvärderingar för kvalitetsutveckling, alla intresserade välkomna! Lättare lunch serveras, anmäl på via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 11 oktober. 

Möjlighet till diskussion med Jo-Anne efter seminariet finns.

Anmälan

Medgivande – GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

- Nisbethska E312 Kalmar / H1211 Växjö Brita Johansson-Cederblad Lägg till i din kalender