Café
Workshop

Kvalitets-café om samverkansplattform eHälsa

Den 2 oktober bjuder projekt RUVeS in till diskussion om en samverkansplattform inom eHälsa. På denna plattform/arena ska företag och vårdgivare kunna mötas, men hur ska en sådan se ut och organiseras?

Projektet RUVeS, som finansieras av Tillväxtverkets regionala strukturfondsprogram avser att öka små och medelstora företags möjligheter att agera på ehälsomarknaden och därmed även ge offentliga vårdgivare tillgång till den kreativa potential som de besitter. Vi har i projektet arbetat med
olika aktiviteter för att finna vad som behövs för en fungerande ehälsomarknad där lösningar och möjligheter skapas i samspel mellan regionens företag samt vård och omsorg.

Vi har nu funnit, bland annat, att det behövs någon form av plattform eller arena på vilken företagen och vårdgivarna kan mötas. Men hur ska en sådan se ut och organiseras? Det behöver vi din hjälp för att reda ut.

Vi bjuder därför in till ett kvalitets-café. Det är en kreativ metod för att hitta insikter och ta till vara den kunskap som finns hos en stor grupp människor. Genom öppna diskussioner i små grupper som kontinuerligt byter deltagare kan man nå en kollektiv visdom som är större än vi kan komma fram till
individuellt. Alla bidrar med sin kunskap och sina erfarenheter så att vi tillsammans hittar de bästa lösningarna. Kvalitets-caféer brukar dessutom vara mycket trevliga.

Kvalitets-cafét riktar sig till företrädare för företag, vårdgivare inom kommun och landsting samt det ehälsokluster som är under bildande.

Tid: 2 oktober kl 12 – 16, lunch och fika ingår
Plats: Calmar Stadshotell, Stortorget 14, Kalmar
Anmälan: Senast 25 september, till ehalsoinstitutet@lnu.se
Deltagandet är kostnadsfritt

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Anna-Lena Nilsson som är projektledare om du vill veta mer om seminariet eller om RUVeS.

Om RUVeS

Här kan du läsa mer om projektet RUVeS.

EU-logo
Calmar Stadshotell, Stortorget 14, Kalmar Anna-Lena Nilsson Lägg till i din kalender