Digitala kompetensdagen
Heldag

Digitala kompetensdagen 2019

2019 blir elfte (11!) gången som AV Media/Region Kronoberg och Linnéuniversitetet tillsammans arrangerar den Digitala kompetensdagen! Vi hoppas naturligtvis på minst lika många deltagare i år som förra året då  det kom närmare 700 personer! Varmt välkommen du också!

29 oktober - Save the date!

Planeringen inför 2019 års upplaga av Digitala kompetensdagen pågår för fullt. Platsen blir som vanligt Linnéuniversitetets campus i Växjö och upplägget ser ut som det brukar, dvs. det kommer att bli en dag späckad med intressanta föreläsare, workshoppar och utställningar. Programmet är inte helt klart ännu - det kommer att ligga klart senare i vår - men boka redan nu den 29 oktober i din kalender!

Vad är Digitala kompetensdagen?

Jo, en dag som vänder sig till pedagoger, skolledare och beslutsfattare inom alla delar av utbildningssystemet och i hela Kronobergs län. Syftet är att ge länets pedagoger och skolledare nya idéer, verktyg och kunskaper samt möjligheter till samtal om IT och skolutveckling.

Måndagen den 10 juni...

...öppnar anmälan till 2019 års digitala kompetensdag och då kommer du också att kunna se det kompletta programmet för dagen (ännu så länge återstår en del detaljer).

Läs mer om Digitala kompetensdagen via denna länk.

Arrangörer för Digitala kompetensdagen är AV-Media Region Kronoberg och RUC IT/Linnéuniversitetet.

Heldag Linnéuniversitetet, campus Växjö Lägg till i din kalender