Digitala kompetensdagen
Heldag

Digitala kompetensdagen 2019

2019 blir det den 11:e gången som Media/Region Kronoberg och Linnéuniversitetet tillsammans arrangerar den Digitala kompetensdagen!

Välkommen att anmäla dig!

Nej det är inte fullt ännu men varför vänta längre än nödvändigt med att skicka din anmälan?

Precis som tidigare år finns en det en lång rad spännande föreläsningar att lyssna till. I år är de uppdelade i två spår, Pedagogspåret och Skolledarspåret, och dessutom finns det en hel del annat i form av utställare och workshops. Vi tvekar inte när vi säger att här finns någonting för alla pedagoger oavsett om du har din verksamhet i förskolan eller vid universitetet.

Nytt för 2019 är bland annat att vi erbjuder föreläsningar om AI, att du kan göra ett besök i ADHD-lådan, delta i workshops i bland annat textprogrammering, musikskapande och filmredigering.

Som vanligt kommer vi också att dela ut uttmärkelsen ”Årets nätspridare”.

Vad är Digitala kompetensdagen?

Jo, en dag som vänder sig till pedagoger, skolledare och beslutsfattare inom alla delar av utbildningssystemet och i hela Kronobergs län. 2019 blir det elfte (11)! året som den anordnas. Syftet är att ge länets pedagoger och skolledare nya idéer, verktyg och kunskaper samt möjligheter till samtal om IT och skolutveckling.

avmedia.kronoberg.se/digital-kompetensdag-2019/

Arrangörer för Digitala kompetensdagen är AV-Media Region Kronoberg och RUC IT/Linnéuniversitetet.

Heldag Linnéuniversitetet, campus Växjö Lägg till i din kalender