en man står framför kameran
Forskarlunch

Forskarlunch på Mötesplats Pukeberg: Gunnar Bolmsjö

Välkommen till Mötesplats Pukeberg den 27 februari kl. 11.30–13.00 för forskarlunch på temat robotteknik. Gunnar Bolmsjö, professor i maskinteknik vid Linnéuniversitetet, pratar om smarta robotar och gör en framtidsspaning i industrin och samhället.

Gunnar Bolmsjö är professor inom både maskinteknik och robotteknik. Hans forskning präglas av industriell robotteknik, smart manufacturing, robotisering och industri 4.0. Gunnar fokuserar på den senaste robottekniken för hälsa och industri. Hur avancerade och autonoma kan robotar bli?

Han inleder med en föreläsning på 30 min och ser därefter fram emot många intressanta frågor från publiken.

Samtalen direktsänds
Har du inte möjlighet att ta dig till Pukeberg? Vi direktsänder forskarlunchen. Länk till sändningen hittar du på Linnaeus Innovation Design Labs webbsida den 27 februari, kl 11.15 (cirka).

Fler forskarluncher
Under våren kommer ytterligare en forskarlunch att arrangeras den 27 mars. Mer information om vilka du möter och samtalets ämne presenteras inom kort. Tidigare forskarluncher hittar du på Linnaeus Innovation Design Labs webbsida.

Anmälan
Anmälan till Ann-Christin Bayard (annchristin.bayard@lnu.se eller 073–093 14 59) senast den 25 februari. Forskarlunchen är kostnadsfri och vi bjuder på en enklare lunch efter samtalet.

Företagare, organisationer, privatpersoner – kort sagt alla som är intresserade – är varmt välkomna till Pukeberg eller att följa oss via direktsändningen den 27 februari!

Biblioteket i Sliperiet, Pukeberg, Nybro Lägg till i din kalender