en man står framför kameran
Forskarlunch

Forskarlunch på Mötesplats Pukeberg: Per Servais

Välkommen till Mötesplats Pukeberg den 27 mars kl. 11.30–13.00 för forskarlunch på temat ny marknad – möjlighet eller utmaning? Per Servais, professor i internationella affärer vid Linnéuniversitetet, pratar om hur mindre företag kan stärka sin marknadsföring och etablering på ett effektivt sätt.

Per Servais är professor i internationella affärer. Per forskar bland annat på små framgångsrika företag som är internationella från starten. Under forskarlunchen kommer Per att prata om hur mindre företag kan stärka sin marknadsföring och etablering på ett effektivt sätt – och är ett globalt mindset en förutsättning för framgång? Under forskarlunchen deltar också Stefan Olsson, vd på Artic Crane i Emmaboda, och Kajsa Dittberner, student på programmet internationella affärer vid Linnéuniversitetet. Du kommer möta tre personer som alla brinner för internationella marknader!

Samtalen direktsänds
Har du inte möjlighet att ta dig till Pukeberg? Vi direktsänder forskarlunchen. Länk till sändningen hittar du på Linnaeus Innovation Design Labs webbsida den 27 mars, kl 11.15 (cirka).

Tidigare forskarluncher
Tidigare forskarluncher hittar du på Linnaeus Innovation Design Labs webbsida.

Anmälan
Anmälan till Ann-Christin Bayard (annchristin.bayard@lnu.se eller 073–093 14 59) senast den 25 mars. Forskarlunchen är kostnadsfri och vi bjuder på en enklare lunch efter samtalet.

Företagare, organisationer, privatpersoner – kort sagt alla som är intresserade – är varmt välkomna till Pukeberg eller att följa oss via direktsändningen den 27 mars!

Biblioteket i Sliperiet, Pukeberg, Nybro Lägg till i din kalender