speciellt kretskort inkopplat i bärbar dator, hand som skriver

Digital transformation i skola och utbildning

Hösten 2019 bjuder vi in regionens verksamma lärare, skolledare, IKT-pedagoger, skolbibliotekarier och förvaltningspersonal till ett antal öppna föreläsningar. Temat är Digitalisering i skolan.

Välkommen till en öppen föreläsning som ges under den första av de två avslutande kursdagarna för höstens omgång av kursen IKT och lärande – digital kompetens och pedagogiska verktyg (1ME118).

Titel

Digital transformation i skola och utbildning

Föreläsare

Marcelo Milrad, professor vid institutionen för datavetenskap och medieteknik, Linnéuniversitetet, och Italo Masiello, professor i pedagogik med inriktning digitala lärprocesser, Linnéuniversitetet

Anmälan

Änmäl dig via formuläret på https://forms.gle/TWvh1gfsaszNKGZ7A senast 6 december. Observera att antalet platser är begränsat!

Tiden är exakt – ingen akademisk kvart, alltså. Salen kan komma att ändras, vilket i så fall meddelas i god tid via e-post.

Om föreläsningsserien

Föreläsningarna arrangeras av RUC-IT, Linnéuniversitetets nätverk för dig som
är intresserad av digitalisering i skola, undervisning och lärande, i samarbete med Susanna Nordmark och Sadaf Salavati, doktorer i data- och informationsvetenskap, och kursen IKT och lärande – digital kompetens och pedagogiska verktyg.

Läs mer om hela föreläsningsserien på RUC-IT:s webbsida.