speciellt kretskort inkopplat i bärbar dator, hand som skriver

Den mätbara världen / Skolan i en digital omvärld

Hösten 2019 bjuder vi in regionens verksamma lärare, skolledare, IKT-pedagoger, skolbibliotekarier och förvaltningspersonal till ett antal öppna föreläsningar. Temat är Digitalisering i skolan.

Välkommen till en dubbel öppen föreläsning som ges under den andra av de två avslutande kursdagarna för höstens omgång av kursen IKT och lärande – digital kompetens och pedagogiska verktyg (1ME118).

Kl 11.00-12.00

Den mätbara världen
Simon Winter, interaktionsdesigner, doktor i kognitionsforskning

Kl 13.00-15.00

Skolan i en digital omvärld
Anders Thoresson, frilansjournalist och författare, som bland annat har skrivit boken Skolan i en digital omvärld och gör podcasten Digitalsamtal tillsammans
med Carl Heath

Anmälan

Änmäl dig via formuläret på https://forms.gle/zWrmUNMHSfUo2ArV8 senast 6 december. Observera att antalet platser är begränsat!

Tiden är exakt – ingen akademisk kvart, alltså. Salen kan komma att ändras, meddelas i så fall meddelas i god tid via e-post.

Om föreläsningsserien

Föreläsningarna arrangeras av RUC-IT, Linnéuniversitetets nätverk för dig som
är intresserad av digitalisering i skola, undervisning och lärande, i samarbete med Susanna Nordmark och Sadaf Salavati, doktorer i data- och informationsvetenskap, och kursen IKT och lärande – digital kompetens och pedagogiska verktyg.

Läs mer om hela föreläsningsserien på RUC-IT:s webbsida.