speciellt kretskort inkopplat i bärbar dator, hand som skriver

Projekt- och posterpresentationer samt föreläsning

Hösten 2019 bjuder vi in regionens verksamma lärare, skolledare, IKT-pedagoger, skolbibliotekarier och förvaltningspersonal till ett antal öppna föreläsningar, samt ett avslutande event med keynotes, studentpresentationer och föreläsningar. Temat är Digitalisering i skolan.

Välkommen till en avslutande kurskonferens, med projekt- och posterpresentationer av studenterna på kursen IKT och lärande – digital kompetens och pedagogiska verktyg (1ME118) samt en föreläsning.

Titel

Föreläsare

Simon Winter, interaktionsdesigner, doktor i kognitionsforskning, och Anders Thoresson, frilansjournalist och författare. Anders har bland annat skrivit boken Skolan i en digital omvärld och gör podcasten Digitalsamtal tillsammans
med Carl Heath.

Anmälan

Länk till anmälan kommer senare. Observera att antalet platser är begränsat!

Tiden är exakt – ingen akademisk kvart, alltså. Salen kan komma att ändras, meddelas i så fall meddelas i god tid via e-post.

Om föreläsningsserien

Föreläsningarna arrangeras av RUC-IT, Linnéuniversitetets nätverk för dig som
är intresserad av digitalisering i skola, undervisning och lärande, i samarbete med Susanna Nordmark och Sadaf Salavati, doktorer i data- och informationsvetenskap, och kursen IKT och lärande – digital kompetens och pedagogiska verktyg.

Läs mer om hela föreläsningsserien på RUC-IT:s webbsida.

Linnéuniversitetet, Växjö Katrin Lindwall Lägg till i din kalender