Vatten Kalmar

Hållbart användande av industrivatten - Helhetsperspektiv – Stöd – Lösningar - Framtid

Välkommen till en spännande eftermiddag med fokus på vattnets framtida tillgång, hur återvinning av vatten inom industrin kan stärkas och utvecklas, ge mervärden, ökad produktivitet och framförallt minskning av vattenanvändandet. Vi tar fasta på klimatavtryck, hållbar tillväxt och Agenda 2030 för små och medelstora företag.

Deltagarna kommer från ca 20 företag och organisationer som bl.a. tillsammans med Linnéuniversitetet, IVL och Vattenmyndigheten har ett stort intresse i vattenfrågor. Vi startar upp med ett första möte där samtal har fokus runt frågor såsom långsiktighet, utmaningar, risker, stöd och åtgärder.

Moderatorer: Catherine Legrand och Jörgen Forss, Linnéuniversitetet
Föredragshållare: IVL Svenska Miljöinstitutet, företaget Mercatus,
Vattenmyndigheten Södra Östersjön
Arrangörer: Kunskapsmiljö Linné VATTEN, Linnæus Innovation Design Lab,
Klimatkommission Kalmar län, Sustainable Småland.

 

Att delta i Zoom-möte som extern deltagare

Saker att tänka på vid Zoom-möte:

  • Ha din mikrofon på "mute" när du inte pratar - bakgrundsljud kan ofta vara väldigt störande.
  • För att prata med moderator, talare eller andra deltagare - använd chattfunktionen. Du kan välja att chatta till samtliga deltagare eller till specifik person. 
  • Se gärna till att ha ditt namn och organisationstillhörighet på din profil - hur du gör detta finns möjlighet att fråga under tiden för registrering och frågor 12.30-13.00. Länk till rum för frågor skickas tillsammans med övriga information på morgonen den 2/9 till dem som är anmälda.
Zoom - länk meddelas senare Ann-Christin Bayard Lägg till i din kalender