nätverk

Digitalt Karriärevent med Kalmar Science Park och Drivhuset

Ta chansen och skaffa dig ett försprång ut i arbetslivet.

Välkommen att lyssna till flera företag och organisationer i Kalmar som på olika sätt kan boosta din tid som student och öppna dörrar till din framtida karriär i Kalmar.




Anmäl dig via länken nedan senast 22/10 kl 8.00

 

Program: 

13.00-14.00
Anna Nordlander, Nycklar till framgång på Amazon
Anna Nordlander som är en av landets främsta Amazon experter med över åtta års erfarenhet av att sälja via den omtalade e-handelsplattformen. Under denna föreläsning kommer Anna att ge en unik inblick i hur det är att sälja på Amazon, dela med sig av vad vi hittills vet om Amazons Sverige-lansering samt kolla på vilka utmaningar och möjligheter Amazon för med sig in på den svenska marknaden.

14.00-14.15
Mats Olsson, Tova Persson – Vill du driva företag eller utveckla ditt ledarskap?
Drivhuset berättar hur de hjälper studenter med idéer och ambitioner! Vi sänder live från Varvsholmen, där Kalmar Science Park även visar upp sin verksamhet och kontaktytor till näringslivet i regionen.

14.15-14.20
Anna Kågestad –  LNU Karriär
Här får du veta mer om LNU karriär och hur du som student kan få vägledning och tips gällande din framtida karriär.

14.20-14.40
Olle Sandberg – Från studentrummet till miljoner i omsättning
Träffa Olle Sandberg, grundaren till Solglasögonmärket Corlin Eyewear, som startade sin företagsresa redan när han studerade vid Linnéuniversitetet.

14.40-15.00
Patrik Granlöv – Techbolaget du stöter på varje dag utan att veta om det
Patrik Granlöv på Naviga berättar om hur de samarbetat med studenter vid projekt, exjobb och hackatons. Naviga har tekniken för publicering av till exempel nyheter åt marknadens största mediehus och tidningar.

15.00-15.30
Sammanfattning och avslutning