Natur
Nätverksträff

Nätverksträff: Matematik i kulturmiljö med Helena Wallberg

Kära nätverksmedlemmar!

Tiden börjar närmare sig för höstens träff med Helena Wallberg den 7 oktober. Det är några av er som har visat intresse att ses på plats i Kalmar, pga. Covid läget kan vi inte ta emot så många som vi hade velat – vi kan enbart ta emot 10-15. Dagens aktivitet kommer även sändas digitalt. Alla som avser att vara med ska anmäla sig via formuläret nedan. För deltagande på plats är det först till kvarn som gäller: anmäla gäller även deltagande på distans så att så småningom få en ”digitalnyckel”. Anmälan: senast 1:a oktober 2020

Helena Wallberg: är gymnasielärare och specialpedagog med särskilt intresse för bedömning och inkluderande undervisning samt lektionsdesign. 

Dagen kommer att handla om hur kan man utforma lektioner som i största möjliga mån förebygger att du som lärare behöver sätta in individuella stödinsatser för olika elever. Under denna nätverksträff får du lära dig principerna om en universell design som möter alla elever i gruppen oavsett nivå och förutsättningar. Vi fokuserar på både allmänna principer för lektionsdesign och på specifika lösningar för matematikundervisningen. 

Anmälningsformulär

Jag vill delta:

Medgivande – GDPR

Jag medger att uppgifter i detta formulär får användas av universitetet inom ramen för universitetets uppdrag med det syfte som angivits ovan.

Villkoren för behandling av personuppgifter vid Linnéuniversitetet.

Oduor Olande Lägg till i din kalender